Tongzoen tips om te leren tongzoenen


Op de pagina Hoe moet je tongzoenen leer je de basisstappen voor het tongzoenen. Op deze pagina hebben we speciaal voor jou een overzicht gemaakt met de handigste tongzoentips, waardoor je extra goed wordt in tongzoenen.

Tip 1: Zorg dat je fris ruikt. Poets van te voren je tanden en zorg dat je kauwgom of pepermunt of iets anders dat fris ruikt bij je hebt. Probeer voor het zoenen niks te eten waarvan je gaat stinken, zoals knoflook, uien, chips, enzovoorts.

Tip 2: Gebruik je handen. Hou de ander vast om zijn of haar middel. Streel de ander zachtjes in de nek, of door de haren. Laat je armen niet nutteloos langs je lichaam bungelen.

Tip 3: Vergeet niet om te ademen. Iedereen moet ademen, het is helemaal niet raar om te ademen onder het zoenen. Als je rustig ademt onder het zoenen hoef je niet te stoppen met zoenen om adem te halen.

Tip 4: Slikken. Het kan zijn dat er door het zoenen veel speeksel in je mond komt. Als je hier last van hebt moet je gewoon even slikken. Het is heel normaal om te slikken.

Tip 5: Ontspan je tong. Een harde tong voelt niet lekker.

Tip 6: Als je wilt stoppen met zoenen stop je eerst met het bewegen van je tong. Geef de ander zachtjes een kusje op de mond en beweeg je hoofd naar achter.

Tip 7: Probeer er achter te komen wat de ander het lekkerst vindt. Zoenen is het leukst als je er allebei van geniet.